Leia P., Move with Leia

Živjo,

sem Leja

in sem strastna plesalka in svoje znanje delim s tabo skozi ples in gibanje. Vzemi si čas in naredi nekaj dobrega zase in za svoje telo. Več o meni.

Ladies Chair Dance Membership

Spletni tečaj je zasnovan kot “membership”: vsak teden dobiš dostop do novega sklopa koreografije, vsak mesec pa nove vaje (moč, raztezanje, tehnika…), ki se stopnjujejo in dopolnjujejo. Vprašanja, izkušnje, izzive si delimo v zaprti Facebook skupini.

Mesečna vadba poteka v angleškem jeziku. Več podrobnosti najdeš na tej povezavi.

$19.90/mesec

Leia P., Move with Leia

Spletni program The Core Vibe

Ali tudi ti ure in ure presediš v sedečem položaju nad računalnikom, mobitelom, v avtu in nato ugotavljaš, da je tvoje telo postalo okorno, zategnjeno in ti to stanje počasi preseda?

Potem imam super novico zate! V dvotedenskem spletnem programu The Core Vibe (na voljo v angleškem jeziku) bomo delali enostavne in učinkovite vaje, ki ti bodo pomagale povečati gibljivost ramen, hrbtenice, križa, medenice in zadnjih stegenskih mišic – torej predelov, ki najbolj trpijo zaradi sedečega načina življenja.

$60 $39

Leia P., Move with Leia

Ples ob stolu

Vabim te v svojo družbo: zapleši z mano in se nauči zapeljivega in ženstvenega gibanja ter izrazi sebe in svojo ženstvenost.

V plesu ob stolu sem združila široko plesno znanje, ki sem ga nabirala pri nas in v tujini (jazz balet, salsa, reggaeton, bachata). S poučevanjem Ladies Chair Dance sem začela davnega leta 2012, s ciljem omogočiti ženskam, da preko plesa stopijo v stik s svojim telesom in zasijejo z vsem žarom zapeljive ženske.

Opozorilo: obstaja nevarnost, da se boš ob učenju plesa izjemno zabavala, in da ti bo telo izjemno hvaležno, ker boš naredila nekaj dobrega zanj ❤️

Leia P., Move with Leia

Začetni tečaj plesa ob stolu

Si želiš plesati? Se naučiti kaj novega? Se razgibati? Se podružiti v prijetnem in spodbudnem okolju? Si odpočiti od vsakodnevnega hitenja in odklopiti? Narediti nekaj lepega zase? Krasno, potem si na pravem mestu!

Plesno predznanje za začetni tečaj ni potrebno. Primeren je zate, če še nikoli nisi plesala in tudi, če nekoč si plesala (ne glede na zvrst), pa želiš ples obuditi. Plešemo v plesni dvorani Ljubljani. Na tečaj se lahko prijaviš s klikom na spodnji gumb.

€40/mesec

Napredni tečaj plesa ob stolu

Si plesalka? Odlično, le beri naprej: na naprednem tečaju poleg zahtevnejših koreografij intenzivno vadimo – igramo se s stojo na glavi, delamo na gibljivosti, razteznih vajah in seveda vajah za moč. Se učimo različnih plesnih tehnik.

Tečaj je primeren zate, če si želiš novih izzivov in celovite plesne vadbe. S skupino tudi nastopamo na različnih dogodkih po Sloveniji, vendar nastopi niso obvezni (lahko samo treniraš z nami). Plešemo v plesni dvorani Ljubljani. Na tečaj se lahko prijaviš s klikom na spodnji gumb.

€45/mesec

Individualna ura

Popolna izbira, če se odločaš, ali je ples ob stolu zate ali ne. Če si bolj sramežljive narave. Ali pa, če ti preprosto tak način učenja najbolj ustreza.

Dobiva se lahko:

  • v živo (cena: 50€ za 60 minut)
  • preko spleta (cena: 30€ za 60 minut)

V vsakem primeru velja, da pred začetkom najdeva skupen cilj in program prilagodiva tvojim željam.

od €30 naprej

Plesni nastop

Razbijte monotonost in popestrite vaš dogodek z eno ali več plesnimi točkami, da si ga bodo udeleženci za vedno zapomnili.

Nastop je možen solo ali s skupino 3 – 5 plesalk, odvisno od velikosti prostora in razpoložljivosti plesalk.

Dekliščina

Vedno je zabavno nevesto presenetiti z nečim, česar res ne pričakuje. Na primer z izzivom plesa ob stolu.

Ob kozarcu penine (vključena v ceno) se boste naučile kratke in lahke koreografije – in, če ste res drzne, boste lahko naučeno koreografijo zaplesale tudi na poroki!