Leia P., Move with Leia

Živjo,

sem Leja

in sem strastna plesalka, ki svoje znanje delim s tabo skozi ples in gibanje. Vzemi si čas in naredi nekaj dobrega zase ter za svoje telo. Več o meni.

Brezplačen spletni izziv!

5-dnevni spletni izziv za raztezanje in povečanje gibljivosti ter prožnosti telesa. Vaje se izvajajo zvečer, vzele pa ti bodo le 15 minut na dan. Izziv poteka v angleškem jeziku.

Tečaji v Ljubljani

Pridruži se nam:

  • začetni tečaj plesa v petkah: srede ob 19h
  • začetni tečaj plesa ob stolu: srede ob 20h15
  • napredna skupina ples ob stolu: torki ob 20h30

SKUPINE SO POLNE.

The Art of Chair Dancing

Intenzivni spletni masterclass plesa ob stolu. Predviden pričetek: januar 2024/februar 2024. Več o programu si lahko prebereš tukaj.

Plesne delavnice

Občasno organiziram plesne delavnice salsa fusion, heels xperience (ples v petkah) ali plesa ob stolu.

  • Delavnica plesa ob stolu za zrele dame (50+ let): 2.3.2024 ob 10h (Pija)
  • Delavnica Heels my friends: 6.4.2024 ob 10h (Sara)

Ladies Chair Dance Membership

Spletni tečaj je zasnovan kot “membership”: vsak teden dobiš dostop do novega sklopa koreografije, vsak mesec pa nove vaje (moč, raztezanje, tehnika…), ki se stopnjujejo in dopolnjujejo. Vprašanja, izkušnje, izzive si delimo v zaprti Facebook skupini.

Mesečna vadba poteka v angleškem jeziku. Več podrobnosti najdeš na tej povezavi.

25€ mesečno

Move with Leai_Chair dance

Spletni program The Core Vibe

Ali tudi ti ure in ure presediš v sedečem položaju nad računalnikom, mobitelom, v avtu in nato ugotavljaš, da je tvoje telo postalo okorno, zategnjeno in ti to stanje počasi preseda?

Potem imam super novico zate! V dvotedenskem spletnem programu The Core Vibe (na voljo v angleškem jeziku) bomo delali enostavne in učinkovite vaje, ki ti bodo pomagale povečati gibljivost ramen, hrbtenice, križa, medenice in zadnjih stegenskih mišic – torej predelov, ki najbolj trpijo zaradi sedečega načina življenja.

60€ 39€

Move with Leai_Chair dance

Ples ob stolu

Vabim te v svojo družbo: zapleši z mano in se nauči zapeljivega in ženstvenega gibanja ter izrazi sebe in svojo ženstvenost.

V plesu ob stolu sem združila široko plesno znanje, ki sem ga nabirala pri nas in v tujini (jazz balet, salsa, reggaeton, bachata). S poučevanjem Ladies Chair Dance sem začela davnega leta 2012, s ciljem omogočiti ženskam, da preko plesa stopijo v stik s svojim telesom in zasijejo z vsem žarom zapeljive ženske.

Opozorilo: obstaja nevarnost, da se boš ob učenju plesa izjemno zabavala, in da ti bo telo izjemno hvaležno, ker boš naredila nekaj dobrega zanj ❤️

Leia P., Move with Leia

Plesni nastop

Razbijte monotonost in popestrite vaš dogodek z eno ali več plesnimi točkami, da si ga bodo udeleženci za vedno zapomnili.

Nastop je možen solo ali s skupino 3 – 5 plesalk, odvisno od velikosti prostora in razpoložljivosti plesalk.

Dekliščina

Vedno je zabavno nevesto presenetiti z nečim, česar res ne pričakuje. Na primer z izzivom plesa ob stolu.

Ob kozarcu penine (vključena v ceno) se boste naučile kratke in lahke koreografije – in, če ste res drzne, boste lahko naučeno koreografijo zaplesale tudi na poroki!

Individualna ura

Popolna izbira, če se odločaš, ali je ples ob stolu zate ali ne. Če si bolj sramežljive narave. Ali pa, če ti preprosto tak način učenja najbolj ustreza.

Dobiva se lahko:

  • v živo (cena: 50€ za 60 minut)
  • preko spleta (cena: 30€ za 60 minut)