Gibčni smo mični

spletni program

za izboljšanje telesne gibljivosti in povečanje prožnosti

 

Ali tudi ti ure in ure presediš v sedečem položaju nad računalnikom, mobitelom in v avtu? In nato ugotavljaš, da je tvoje telo postalo precej okorno in zategnjeno, pa tudi bolečine mu niso več tuje?

V primeru, da ti to stanje počasi preseda, je skrajni čas, da temu narediš konec in izboljšaš svojo gibljivost! Zmanjšaj občutek zategnjenosti v ramenskem obroču, križu in medenici ter sprosti in ozavesti svoje telo.

S težavo počepneš in še težje vstaneš? Ko se prepogneš, imaš občutek, da boš moral/-a ostati v tej poziciji, ker ne bo šlo nazaj? Ti vzvratna vožnja predstavlja izziv, ker se ne moreš dovolj obrniti?

Zate imam super novico! Predstavljam ti enostavne in učinkovite vaje, ki ti bodo pomagale izboljšati gibljivost, zlasti gibljivost ramen, hrbtenice, križa, medenice in zadnjih stegenskih mišic, torej predelov, ki najbolj trpijo zaradi sedečega načina življenja.

Gibčni smo mični
Knife pose
Flamingo pose

Samo pomisli: namesto, občutka, da vse škriplje in boli, se z lahkoto skloniš, obrneš in pobereš, kar ti je padlo na tla. Tudi prekrižane noge, ko sediš, niso več izziv. Če se ti zdi, da je to rezervirano samo za mlajše od tebe, si lahko oddahneš!

V samo 4 tednih se nauči sprostiti svoje telo, tako da izboljšaš njegovo gibljivost in prožnost ter s tem telesno držo.

Working out

Opis programa:

Leia P.

Ta program je zasnovan tako, da bo:

  • izboljšal tvojo gibljivost in telesno držo, ki sta vzrok številnih bolečin
  • sprostil mišice, ki so zaradi našega sedečega načina življenja najbolj obremenjene in zategnjene, npr. mišice ramenskega obroča, križa in stegenske mišice
  • pomagal, da prisluhneš svojemu telesu in se seznaniš z njegovimi mejami
  • kot protiutež vsakdanjim skrbem sprostil tvoje telo in ublažil stres

Leia P.

S tabo bom:

Vrsto let se že ukvarjam s plesom, kot plesalka in učiteljica, vendar so se poleg izkušenj in znanja nabrale tudi številne poškodbe, med njimi tudi hernia, in posledično bolečine.

Zavedala sem se, da nečesa ne delam prav in iskala načine, s katerimi bi odpravila negativne posledice plesa in svojega sicer pretežno sedečega življenja.

Sčasoma sem ugotovila, da sta ravno večja gibljivost in prožnost ključni ne samo za varen ples, temveč tudi za prijetnejše vsakdanje življenje.

Na tem področju se zato izobražujem že zadnjih 5 let. Kot zadnje v nizu izobraževanj sem opravila tečaj Gravity Teacher Training in pridobila licenco za izvajanje programa, na katerem temelji ta spletni tečaj.

Ker vem, kako sta meni prožnost in gibljivost izboljšali življenje in olajšali plesne aktivnosti, želim tudi tebi pomagati, da ponovno uživaš v svojem telesu, ki ne bo več tvoj sovražnik, ampak zaveznik.

Kako poteka:

Za koga je:

  • za vse spole in prepričanja
  • prilagojen različnim stopnjam
  • program ni primeren za nosečnice 
  • vadba se ne sme izvajati pod vplivom protibolečinskih tablet (vsaj 6 ur po zaužitvi)

Vprašanja?

Še vedno ne veš, če je program primeren zate? Piši na: he***@mo**********.com

YouTube
YouTube
Instagram
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon
Tiktok